Flow Magazine januari 2017

leestijd: 1 minuut

Op pagina 75 vind je mijn leestip in het lijstje ‘3 x tip van een boekenblogger’. Ik tip Denk me weg van Adam Haslett.

Margarets verloofd John heeft een ernstige depressie. Net als hun leven samen in een stroomversnelling zit, krijgt John een terugval. Maar Maragaret blijft bij hem en die keuze drukt een grote stempel op hun leven en dat van hun drie kinderen, die centraal staan in dit boek. Denk me weg is emotioneel en hoopvol, met verschillende diepere lagen. Adam Haslett schrijft heel liefdevol en precies over een beladen onderwerp. Hij laat je glimlachen als je ogen nog nat zijn.

Benieuwd naar het boek? In mijn recensie noemde ik het kunst.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *